Plaj Düğünleri

Denizle iç içe, dalga seslerine karışmış bir ortamda, kumların üzerinde, mavi ve beyaz tonların doğal ortamında kendinizi deniz kızı gibi hissettirecek bir plaj düğünü harika bir seçenek olacaktır. Çocukluğunuzdan beri hayallerinizi süsleyen ve içinizde hep bir merak uyandıran bu mutlu gününüzü muhteşem bir güne ve masallardaki gibi bir hale dönüştürmeniz inanın zor değil.

Bir plaj düğünü ile harika bir deniz konsepti oluşturabilirsiniz. Zaten deniz, kum ve doğal renkler yardımcı olacaktır. Yine beyazın ve mavinin ağırlıkla kullanılacağı süslemeler, beyaz masalar ve mavi masa örtüleri, mavi sandalye giydirme konsepti ile harika bir ortam oluşturabilirsiniz. Bu tür bir ortamda yani denizle iç içe ve dalgalarla arkadaş bir mekanda, davetlilerinizi yeterince şaşırmış olursunuz. Bu sebepten biraz daha ileri gidip davetlilerinize düğünüze geliş için beyaz elbise şartı koyabilirsiniz. Veya uçsuz bucaksız kumlar üzerinde ayakkabısız bir konsept isteyebilirsiniz. Davetlileriniz, içinde bulunacakları ortamın vereceği rahatlıkla bunu hiçte yadırgamayacaklardır.

Düğün mekanınızı deniz konseptinde tasarlatabilirsiniz. Örneğin masa ve sandalyelerde kullanacağınız masa örtüleri ve giydirmelerde dalga, deniz ve deniz kabuğu konsepti kullanabilirsiniz. Masaları da yine bu konsept ile donatabilir, ortama uygun harika çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Garsoniyer hizmetini ve hizmet sunan görevlileri de bu konseptte organize edebilirsiniz. Plaj düğünleri diğer düğün seçeneklerine göre çok daha rahat şekillendirilebilir ve gerçekten inanılmaz harika bir ortam oluşturulabilir. Düğün davetiyelerinizi de yine bu konsepte uygun hale dönüştürebilirsiniz.

Davetlilerinize ve misafirlerinize deniz ve kumsal temalı küçük hediyeler sunabilir, düğün şekerinizi deniz kabukları içinde bir konseptte hazırlayabilirsiniz. Tüm bu detaylar ile plaj düğününüz muhteşem olacaktır Davetlileriniz yıllarca sizi konuşacaklar. Hiçbir zaman unutmayacağınız bir düğün ile evleneceksiniz.  Kendinizi periler gibi hissedeceksiniz. Damatta tabi ki peri kızı ile evlenen bir prens. Ortama uygun bir müzik konsepti ile açık havada, deniz kenarında, deniz havası ve dalgalar önünde geçireceğiniz her dakika unutulmaz bir plaj düğünü olmasını sağlayacaktır. Plaj düğünü organizasyonunun sunacağı kamera çekimi ve fotoğraf hizmeti ile yıllar sonra resimlerinize baktığınızda mutluluk her zaman gözlerinizden okunacak.